Carlos Vasquez – Din fastighetsmäklare i Östersund

Söker du en erfaren mäklare i Östersund som har en verklig passion för mäklaryrket med målsättningen att överträffa sina kunders förväntningar? Då är Carlos Vasquez mäklaren för dig! I Östersund bor du intill Storsjön med milsvid utsikt över fjälltopparna. Här kan du leva ett aktivt liv nära naturen utan att gå miste om stadslivets bekvämligheter.

Carlos Vasquez

Carlos Vasquez i Östersund

Carlos Vasquez jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Östersund och har blivit utsedd som Jämtlands län mest rekommenderade mäklare. Ett bevis på att han är engagerad och värdesätter relationer med alla kunder, oavsett om det gäller köp av bostad eller värdering och bostadsförsäljning.  

Är du ute efter en villa eller lägenhet i Östersund kan Carlos Vasquez matcha dig med rätt objekt. Här finns populära områden som Torvalla och Odensala. Bara en kort bilresa från centrum med närhet till såväl skidspår som vackra vandringleder. Carlos är själv bosatt i Östersund och känner väl till alla områden. Det innebär en extra trygghet för dig som kund när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad i Östersund.

Går du i säljtankar eller vill värdera din bostad i Östersund så står Carlos Vasquez till din tjänst. När du väljer Carlos som din mäklare i Östersund får du en engagerad och erfaren fastighetsmäklare som kommer göra sitt yttersta för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.